Scandinavian Oldtimertours

 

NorskAlles onder één dak

Wij stellen, in nauw overleg met uw club of vereniging, de meerdaagse tourtocht samen en houden daarbij rekening met eigen wensen. Scandinavian Oldtimer Tours helpt u daarbij verder op de juiste weg. Nadat de tourtocht is samengesteld, zorgen wij voor de beschrijving en indien gewenst lopen de individuele inschrijvingen via ons kantoor. Scandinavian Oldtimer Tours is aangesloten bij het ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisorganisatoren) en het SGR. Alle boekingen vallen onder Stichting Garantiefonds Reisgelden.

Wisselwerking

Op verzoek van uw merken- of oldtimerclub brengen wij desgewenst de deelnemers tijdens de tourtocht door Noord Europa in contact met de aanverwante club of vereniging. Een Noord Europese "Biltreff" (clubbijeenkomst) vormt een buitengewoon goede gelegenheid om door Nederlandse- en Belgische clubs te worden bezocht. Door deze internationale ontmoeting volgt mogelijk een tegenbezoek van de Noord Europese club aan uw club in Nederland of België.

Presentaties en promotie

Hebt u interesse ? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij houden met u een oriënterend gesprek, maken vervolgens een  routevoorstel en geven desgewenst een presentatie op uw clubavond.