Scandinavian Oldtimertours

 

Norsk

Alles onder één dak

Wij stellen in nauw overleg met uw club de meerdaagse tourtocht samen en houden daarbij rekening met uw bijzondere wensen. Scandinavian Oldtimer Tours helpt u de juiste route te kiezen. Nadat de tourtocht is samengesteld zorgen wij voor de exacte routebeschrijving. Indien gewenst kan zowel de individuele inschrijving van uw leden als de facturering via ons kantoor plaatsvinden. Scandinavian Oldtimer Tours is aangesloten bij de ANVR (Algemene Vereniging van Reisondernemingen) en de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) Alle inschrijvingen vallen onder het garantiefonds. Het betekent dat u op zeker reist!

Wisselwerking

Op verzoek van uw merken- of oldtimerclub brengen wij desgewenst de deelnemers tijdens de tourtocht door Noord Europa in contact met de aanverwante club of vereniging. Een Noord Europese "Biltreff" (clubbijeenkomst) vormt een buitengewoon goede gelegenheid om door Nederlandse- en Belgische clubs te worden bezocht.

Presentaties en promotie

Belangstelling? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij houden met u een oriënterende voorbespreking, maken een routevoorstel en geven vervolgens graag een presentatie met beeld en geluid op uw clubavond.